update le skitttt

5:29 PM Posted In , 2 Comments »
it's been awhile jugakla i didnt update my blog and oso my pregnancy...nape la jadi pemalas yang amat ni...nak menaip pun bercinta betul...ish..ish..ishhhh

my pregnancy dah masuk 4th month...dan alhamdulillah..morning sickness tu sikit2 sudah pegi..yang tinggal muntah2 di pagi hari...tapi tak le sekerap dulu..berat pun dah tambah skit...selera makan pun masih so-so lagila...teringin rasa nak melantak cam dulu..tapi dah boleh makan ni pun alhamdulillah...

aku dah start buat check-up ngan prof moc kat kmc...sonok sangat bila prof ingat kat aku lagi..walaupun dah 2 tahun takde g klinik dia..baby punya progress pun alhamdulillah...sihat..tak sabar nak tunggu rasa baby gerak2 dalam perut ni...tiap malam dok carik kat mana baby tu lepak..tapi tak pandai lagi le...memang both of us excited sangat..espcially my hubby..kalau boleh tu tiap hari nak g scan nak tengok baby lompat2...




skang ni mak dok intai2 kat mana nak shopping baju preggy....

2 comments:

noniey said...

shopping sakan lah kat spore nanti eh.. hehehe

Anonymous said...

kyam.. mase scan suh abg arip rakam guna hp la..kan ade leh rakam video..nanti leh tgk sll dia lompat2