Semalam Ku Bermimpi

9:49 AM Posted In , 2 Comments »
Semalam aku buat jadual waktu untuk sem depan...masa bincang jadual waktu tu dok bincang la sape yang nak ganti aku kalau2 aku bersalin awal..benda tu je yang dok bincangnyer...so aku cakap, kalau takde sape nak ganti aku nanti, berdoala korang siang malam supaya aku bersalin tepat waktunya nanti...insyallah...aku pun berharap aku tak bersalin awal nanti...

so benda ni dok berlegar2 dalam kepala otak aku sampai la aku tertido....so bermimpilah aku


AKU BERSALIN MALAM TU JUGAK



aku tersangat sedih...aku sedih sebab aku tak beli lagi baju pregnant...tup..tup aku dah bersalin...perut aku tak buncit pun lagi tapi dah kena bersalin...barang baby satu habuk pun tak beli lagi...


WAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

katakan ini semua tidak benar belaka.....aku sangat sedih...masa tu aku rasa nak je masukkan baby tu balik...huwaaaaa!!!!!!





nak tau baby aku boy ke girl...dalam mimpi tu...baby aku girl...hehehehhe....sangat comel bayi itu

2 comments:

noniey said...

insyaallah bulan 4 nanti kakyam bersalin.. amin

syazalina said...

hehe:) sy doakn puan dpt baby yg comel n sehat...